Verzenden en retourneren

Levering en verzending

Wij versturen je pakket uiterlijk binnen 2 dagen naar ontvangst van de gehele betaling via DHL of post.nl naar het aangegeven afleveradres. Mocht er op moment van afgifte niet iemand aanwezig zijn dan krijg je een Track and Trace wanneer het eventueel weer wordt aangeboden of waar het pakketje zich bevindt. Mocht het pakketje binnen 2 weken niet worden afgehaald? Dan zal het pakket retour worden verstuurd aan : 2 sisterz fashion & coolstuff de kosten hiervan zijn voor de koper, het resterende bedrag wordt verrekend en/of terug gestort. De verzendkosten van bestellingen in Nederland zijn € 4,99. Verzendingen boven de € 75,- zijn GRATIS.

Retourneren

Indien je niet tevreden bent over een artikel, kan deze binnen 7 dagen retour worden gestuurd met uitzondering van oorbellen, dit ivm hygiene voorschriften, en alleen in orginele verpakking. De kosten voor retourneren zijn voor de klant zelf. Jedient dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling kenbaar te maken via: info@2sisterz.nl . De koper blijft tijdens de retourzending verantwoordelijk voor het desbetreffende artikel. Indien het geretourneerde artikel in goede staat wordt ontvangen, zal het betaalde bedrag voor het artikel binnen 14 dagen op de rekening van de koper worden overgemaakt. Retouradres: 2 sisterz fashion & coolstuff,  Pieter de hoochstraat 22, 7556 PP Hengelo Overijssel.

Wij adviseren het AANGETEKEND retour terug te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! “2 sisterz fashion & coolstuff  is niet aansprakelijk voor retourverzendingen die niet aankomen.