Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Door het plaatsen van een order, geeft u aan, akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van: 2 Sisterz ‘fashion & coolstuff. wij behouden ons het recht om ten alle tijden haar algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijzen en betalingen

De op de webwinkel vermelde prijzen, zijn in EURO’S en inclusief BTW en exclusief handlings-en verzendkosten. Betalingen dienen vooraf te geschieden via: IDEAL. 2 Sisterz ‘ fashion & coolstuff” kan geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke foutieve informatie. Indien u met enige betaling in gebreke bent, zijn wij gerechtigd de desbetreffende overeenkomst op te schorten,dan wel te ontbinden. Orders worden na ontvangst van het verschuldigde bedrag verzonden. Het betreffende bedrag kan via IDEAL worden voldaan. De betaalopties worden aan het einde van het bestel en betaalproces aangeboden.

Aanbiedingen

Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de aangegeven looptijd.

Levering en verzending

Wij versturen uw pakket uiterlijk binnen 2 dagen naar ontvangst van de gehele betaling  naar het aangegeven afleveradres. Mocht u op moment van afgifte niet aanwezig zijn dan krijgt u een Track and Trace wanneer het eventueel weer wordt aangeboden of waar het pakketje zich bevindt om eventueel met afhaalbewijs deze zelf af te halen bij u in de buurt. Mocht het pakketje binnen 2 weken niet worden afgehaald? Dan zal het pakket retour worden verstuurd aan : 2 Sisterz’fashion & coolstuff de kosten hiervan zijn voor de koper. Het resterende bedrag wordt verrekend en terug gestort. De verzendkosten van bestellingen in Nederland zijn € 4,99

Retourneren

Indien u niet tevreden bent over een artikel, kunt u deze binnen 14 dagen retour sturen met uitzondering van oorbellen, dit ivm hygiene voorschriften, en alleen in orginele verpakking. De kosten voor retourneren zijn voor de klant zelf. U dient dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kenbaar te maken via: info@2sisterz.nl . De koper blijft tijdens de retourzending verantwoordelijk voor het desbetreffende artikel. Indien het geretourneerde artikel in goede staat wordt ontvangen, zal het betaalde bedrag voor het artikel binnen 14 dagen op de rekening van de koper worden overgemaakt.Retouradres: 2 Sisterz’ fashion & coolstuff,  Pieter de hoochstraat 22, 7556 PP Hengelo Overijssel.

Wij adviseren het AANGETEKEND retour terug te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! Wij zijn niet aansprakelijk voor retourverzendingen die niet aankomen.

Klachten

Klachten kunt u kenbaar maken via: info@2sisterz.nl. Een klacht is gespecificeerd en voorzien van uw naam, adres en telefoonnummer. Anonieme klachten worden NIET in behandeling genomen. De klacht wordt z.s.m. in behandeling genomen om zo met u te zoeken naar een passende oplossing.

Persoonsgegevens

2 Sisterz ‘ fashion & coolstuff ” waarborgt de privacy van haar bezoekers en klanten. Wij zullen uw persoonsgegevens dus nooit aan derden verstrekken, enkel alleen indien dit verplicht wordt gesteld door een overheidsinstantie. Uw persoonlijke gegevens worden alleen in onze database opgenomen om het orderoverzicht alsmede de factuur en de geplaatste order naar u te kunnen verzenden.

Copyright en inhoud

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts, artikelen en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaresse van: 2 Sisterz’ fashion & coolstuff. Wij proberen onze webwinkel zo actueel mogelijk te houden, desondanks draagt 2 Sisterz’ fashion & coolstuff geen verantwoording voor eventuele foutieve vermeldingen.

Toepasselijk recht, rechter

Op alle rechten, verplichtingen, bestellingen en overeenkomsten e.d waarop de voorwaarde van toepassing is alsmede op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing met de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

2 Sisterz ‘fashion & coolstuff staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer :08159814 / Btw nummer: Nl1372.87.586.b01